Τρέξε Lulu’s τρέξε, για μοναδικά κοκτέιλς!

Details

Δεν έχω καλύτερο, από το να πηγαίνω τις καθημερινές, για κοκτέιλ με τις φίλες μου. Τα μαγαζιά έχουν λίγο κόσμο, και έτσι είναι βέβαιο ότι ο bartender θα δώσει την αρμόζουσα προσοχή, στην παρασκευή του κοκτέιλ μου! Αυτή τουλάχιστον είναι δική μου φιλοσοφία – σοφία, μετά από τόσα χρόνια στην γύρα…

Κάπως έτσι, βρέθηκα με την κολλητή μου στο Lulu’s bar, στο Νέο Ψυχικό. Είχα όρεξη για κάτι γλυκό, αλλά όχι πολύ γλυκό, κάτι πρωτότυπο, αλλά χωρίς έντονους πειραματισμούς. Αφού φυσικά παρέθεσα όλες τις ιδέες μου στον έρμο εργαζόμενο εντός του bar, μου πρότεινε το «Jet Aviation». 

Jet Aviation

Jet Aviation

Τα συστατικά του είναι: Gin, Maraschino, βιολέτα (όχι τσιγκολελέτα), μύρτιλλο, δενδρολίβανο και λεμόνι.

Τις αναλογίες δεν τις ξέρω, δεν θα τους πάρουμε και την δουλειά… απλά θα σας πω ότι το αποτέλεσμα είναι ένα ισορροπημένο γλυκόξινο κοκτέιλ, με μια γήινη αίσθηση, που έχω την εντύπωση, ότι προσδίδεται από το δενδρολίβανο.

Η βάση φυσικά είναι το τζιν, και γι’ αυτό πιστεύω ότι θα αρέσει σε όσους λατρεύουν το κλασικό τζιν τόνικ, αλλά και σε όσους προτιμούν τα γλυκά ποτά. Είναι ένας μαγικός συνδυασμός και των δύο!  Η ντροπή της ημέρας… ότι ρούφηξα -με τον χαρακτηριστικό ήχο- και την τελευταία σταγόνα!

Share
Maria Georgiadou

32 Articles Written

Η αγάπη μου για το καλό φαγητό και γενικότερα η γαστρονομική μου λαιμαργία, με οδήγησε στην δημιουργία του Food for Kill. Λατρεύω το καλό φαγητό, και όταν πραγματικά αξίζει να γράφω για αυτό!
Commets

Leave a comment Html not supported